вторник, 26 декабря 2023 г.

Шлях до мрії потрібно розпочинати з самого дитинства

Пряники - традиційне частування, що поєднує в собі функції десерту та смачного презенту. Їх готують напередодні різдвяних свят. Тому Дімітрієва Світлана Миколаївна організувала для четвертокласників захоплюючий кулінарний майстер-клас із розписування пряників. Майстриня провела його у цікавій 
теплій атмосфері. Вона розповіла про прянощі, якими здобрюють тісто, показала як готується глазур. Всі залюбки поринули в творчу атмосферу розпису і отримали безліч позитивних емоцій та незабутніх вражень. Діти розмальовували пряникові фігури - ялиночки, шишки, будиночки, сніговички.

 Кольорова глазур дала можливість відчути себе справжніми художниками і втілити у життя найкрасивіші фантазії. А після завершення творчого процесу всі з великим задоволенням поласували власноруч створеними чудо-пряничками, що перетворилися на справжні мистецькі витвори. А ще діти разом із Світланою Миколаївною прикрасили нашу класну ялинку виготовленими пряничними прикрасами. Можливо, саме це заняття надихне когось із дітей стати кондитером. Бо шлях до мрії потрібно розпочинати з самого дитинства. А ця подія залишиться однією з найприємніших спогадів. Дякуємо Вам, Світлано Миколаївно, за чудово проведений час! У вас золоті руки і добре серце!






















Комментариев нет:

Отправить комментарий